+46 (0) 46 540 1888 info@steny.se

FRAMTIDENS INREDNING

Steny tillverkar, levererar och monterar inredningar i Natursten, Silestone och Dekton. Främst till hotell, restaurang & bar, kontor och offentliga miljöer. Som specialister på inredningar samarbetar vi med Sveriges främsta inredare och arkitekter. 

Vi gör det tillsammans

Steny deltar gärna i utvecklingsprocessen av ditt projekt för att kunna komma med värdefull kunskap om Natursten (Marmor, Kalksten, Granit och Skiffer), Silestone och Dekton. Vi kan bidra med tekniska lösningar och tittar gärna på föreslagna applikationsområden och lämnar feedback vid behov.

Steam Hotell

Västerås

Sandqvist

Paris

Mollbergs Hotell

Helsingborg

Restarurang Vrå

Clarion Hotell Göteborg

Carrara stenbrott – Italien

vi jobbar med stora som små

En order till oss är aldrig för liten eller för stor. Vi har stor tillverkningskapacitet. I de flesta fall tillverkar vi hos någon av våra 9 delägare (stenhuggare) i Sverige. Oftast hos den delägare som ligger närmast projektet. Ibland väljer vi att tillverka direkt hos någon av våra materialleverantörer utomlands. Tid, prisbild och hur komplext projektet är kan styra var vi lägger tillverkningen.

Badrum – Helsingborg

Montage och leverans

När inredningen är på plats får ni hjälp av våra montörer. De utgår från något av Stenygruppens närliggande stenhuggerier.

Vi har leverans av natursten direkt från våra leverantörer samt att vi har tillgång till de flesta naturstensmaterialen och även de lite mer ovanliga sorterna av granit och marmor

HAR DU EN FRÅGA?

Steny AB
Nöbbelövs mossaväg 1
226 60 Lund

Telefon: +46 (0) 46 540 1888
Mail: info@steny.se

ADRESS

Steny AB
Nöbbelövs Mossa väg 1
226 60 Lund
Telefon: +46 (0) 46 540 1888
E-postinfo@steny.se

FACEBOOK

OM OSS

Steny är en kedja bestående av etablerade, svenska stenhuggerier. Vi levererar sten med hög kvalitet, yrkesstolthet och lokal kundservice. Alla Stenybolag är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund.

Stenybolagen finns från Burträsk i norr till Lund i söder och har 400 års samlad erfarenhet av stenbearbetning.

Vi levererar Natursten och Kvartskomposit (Silestone, Dekton) med hög kvalitet och rätt bearbetning, på rätt plats. Steny gör det enkelt att göra ett smart och hållbart val.

– Från rådgivning till montage – oavsett var i Sverige du befinner dig.