+46 (0) 46 540 1888 info@steny.se

KONTAKTA OSS|STENY|DIN LEVERANTÖR

I samarbete med byggföretag, arkitekter, snickare och inredare tar vi fram unika lösningar för våra kunders projekt. Vad har du för projekt inplanerat? Steny hjälper dig att uppnå dina drömmar.

har du en fråga till STENY?

Har du en fråga till oss på Steny eller vill lägga en order? All orderhantering sker via Stenys huvudkontor i Lund och ni är varmt välkomna att kontakta oss på telefon eller via mejl så återkommer vi så fort vi kan. Vid order lägger vi tillverkningen hos någon av våra 9 delägare tillika stenhuggerier. De tar sedan direktkontakt med slutkund och bokar mätning och montering

Tel: +46 (0) 46 540 1888
Mail: info@steny.se

BESÖK STENY

Stenys 9 tillverkare

Steny består idag av en grupp med 9 olika tillverkare tillika Delägare i Steny. All orderhantering sköts från Stenys kontor i Lund men tillverkning lägger vi till den delägare som ligger närmast slutkunden eller projektet. De kontaktar slutkund för mätning och montering. Alltid tillgängligt, med hög kvalitet och expertis.

Våra stenhuggerier finns i hela Sverige och vi har ca 120 anställda, sammanslaget har vi därmed den största maskinparken i Sverige. Över 50 bilar åker och mäter och monterar varje vecka. Från Skåne till Norrland.

Ibland väljer vi att tillverka direkt hos någon av våra materialleverantörer utomlands. Tid, prisbild och hur komplext projektet är kan styra var vi lägger tillverkningen.  Men i de flesta fall tillverkar vi hos någon av våra 9 delägare (stenhuggare) i Sverige. Oftast hos den delägare som ligger närmast projektet.

KONTAKT

Steny AB
Nöbbelövs Mossa väg 1
226 60 Lund
Telefon: +46 (0) 46 540 1888
E-postinfo@steny.se

OM OSS

Steny är en kedja bestående av etablerade, svenska stenhuggerier. Vi levererar sten med hög kvalitet, yrkesstolthet och lokal kundservice. Alla Stenybolag är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund.

SOCIALT