+46 (0) 46 540 1888 info@steny.se

TJÄNSTER|KÖK|PROJEKT|INREDNING

Steny levererar allt från granit, skiffer, marmor, kalksten & silestone. Tidspressat, prispressat eller komplext? Vi har lösningen för er.

KÖK

Stenygruppen tillverkar ca.8000 köksbänkskivor årligen och levererar till hundratals köksåterförsäljare i Sverige. Över 50 bilar åker och mäter och monterar varje vecka. Från Skåne till Norrland.

INREDNINGAR

Vi levererar och monterar inredningar i Natursten, Silestone och Dekton. Främst till hotell, restaurang & bar, kontor och offentliga miljöer. Tillsammans med Sveriges främsta inredare och arkitekter.

PROJEKT

I samarbete med byggföretag, arkitekter, snickare och inredare tar vi fram unika lösningar för våra kunders projekt. Tidspressat, prispressat eller komplext? Vi har lösningen för er.

KÖK & BÄNKSKIVOR

Steny tillverkar, levererar och monterar köksbänkar och stänkskydd i Natursten, Silestone och Dekton i hela Sverige. Stenen köper vi direkt från våra leverantörer av Natursten i Sverige, Italien, Norge, Tyskland och Portugal. Vi har även ett starkt samarbetsavtal med vår underleverantör Cosentino som tillverkar Silestone och Dekton.

Att ha natursten i sitt kök rekommenderar vi varmt, skivorna är lättskötta och håller sin kvalitet och elegans år efter år. Då det även är ett slittåligt material, passar det extra utmärkt i köket. Ingen skiva är den andra lik och de kan lätt variera i färg och form beroende på var i berget man bryter stenen. Detta är en otroligt charmig egenskap då varje skiva blir unik.

 
Du kan göra din bänkskiva extra unik med små medel. Med olika val av ytbearbetning, kantslipning och kantprofil sätter du din egen prägel på stenen och skapar något utöver det vanliga.

INREDNINGAR

Steny deltar gärna i utvecklingsprocessen av ditt projekt och ger värdefull kunskap om Natursten, Silestone & Dekton.

Vi hjälper er som hotell, restaurang och bar att ta fram inredning som passar er stil, tillsammans med Sveriges främsta inredare och arkitekter. Eller om ni har ett kontor eller en offentlig miljö som ska sticka ut ur mängden – då finns vi där vid er sida.

PROJEKT

Steny är en betydande leverantör av Natursten och Kvartskomposit till byggbranchen. Steny tillverkar, levererar och monterar.

I samarbete med byggföretag, arkitekter, snickare och inredare tar vi fram unika lösning för våra kunders projekt. Bearbetning av råmaterialen sker lokalt hos någon av Stenys nio delägare.

Vi har även cut-to-size lösningar med tillverkning direkt hos någon av våra leverantörer på kontinenten. Vi har lösningar för alla alternativ och styr produktionen därefter.

Från råmaterial till färdig produkt - Vi matchar med rätt leverantör

KONTAKT

Steny AB
Nöbbelövs Mossa väg 1
226 60 Lund
Telefon: +46 (0) 46 540 1888
E-postinfo@steny.se

OM OSS

Steny är en kedja bestående av etablerade, svenska stenhuggerier. Vi levererar sten med hög kvalitet, yrkesstolthet och lokal kundservice. Alla Stenybolag är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund.

SOCIALT