+46 (0) 46 540 1888 info@steny.se

utvalt sortiment

På denna sidan kan du ta del av våra kampanjer och erbjudanden.

Vask och blandare på köpet!

 

Nu lanserar Steny ihop med Cosentino och Decosteel något som vi kallar utvalt sortiment. Det innebär att slutkund handlar till 25% lägre bruttopris på nedan sorter, plus att man erhåller en gratis vask (SQ50) samt en gratis blandare (DecoFocus art.nr.74200).

Förutsättningen är att ordern är på minst 2,5 m2.

Kontakta din lokala Steny representant eller Steny´s kontor för vidare information.

 

Sveriges stenindustriförbund

Vi på Steny gör vårt yttersta för att säkerställa rätt kvalitet på material och tjänster, samma krav ställer vi på våra samarbetspartners, som vi väljer med stor omsorg.

Därför är Steny och Stenybolagen medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund STEN, stenindustrins branschorganisation. STEN är en garant för kvalitet och kompetens och bildades redan 1938. Förbundet arbetar idogt för att utveckla svensk stenindustri och att upprätthålla den goda affärsetik som är vår tradition.

Stenys tillverkare

Steny består idag av en grupp med tillverkare tillika Delägare i Steny. All orderhantering sköts från Stenys kontor i Lund men tillverkning lägger vi till den delägare som ligger närmast slutkunden eller projektet. De kontaktar slutkund för mätning och montering. Alltid tillgängligt, med hög kvalitet och expertis.

Våra stenhuggerier finns i hela Sverige och vi har ca 120 anställda, sammanslaget har vi därmed den största maskinparken i Sverige. Över 50 bilar åker och mäter och monterar varje vecka. Från Skåne till Norrland.

Ibland väljer vi att tillverka direkt hos någon av våra materialleverantörer utomlands. Tid, prisbild och hur komplext projektet är kan styra var vi lägger tillverkningen.  Men i de flesta fall tillverkar vi hos någon av våra delägare (stenhuggare) i Sverige. Oftast hos den delägare som ligger närmast projektet.

Kontakt

Steny AB
Nöbbelövs Mossa väg 1
226 60 Lund
Telefon: +46 (0) 46 540 1888
E-postinfo@steny.se

Om oss

Steny är en kedja bestående av etablerade, svenska stenhuggerier. Vi levererar sten med hög kvalitet, yrkesstolthet och lokal kundservice. Alla Stenybolag är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund.

Sociala Medier