+46 (0) 46 540 1888 info@steny.se

PROJEKT

Steny är en betydande leverantör av Natursten och Kvartskomposit till byggbranchen. Steny tillverkar, levererar och monterar.

SAMARBETE OCH SMARTA LÖSNINGAR.

I samarbete med byggföretag, arkitekter, snickare och inredare tar vi fram unika lösning för våra kunders projekt. Bearbetning av råmaterialen sker lokalt hos någon av Stenys nio delägare. Vi har även cut-to-size lösningar med tillverkning direkt hos någon av våra leverantörer på kontinenten. Tidspressat, prispressat eller komplext? Vi har lösningar för alla alternativ och styr produktionen därefter.

Lokalt i hela landet.

Steny har dagligen över 50 bilar som rullar på Sveriges vägar med stenhuggare som mäter och monterar kök- och fönsterbänkar. Med oss kan du känna dig trygg i att vi alltid har ett stenhuggeri nära erat projekt. Vi är en integrerad partner och deltar ända från planering till slutinspektion. Steny hjälper er att styra kostnader, tid och kvalitet, vilka är de viktigaste och svåraste uppgifterna i ett byggprojekt. Vi har den kompetens ni behöver.

Vi har ett starkt och långvarigt samarbete med Cosentino Scandinavia
(Silestone och Dekton) och med våra Naturstensleverantörer på kontinenten.

ADRESS

Steny AB
c/o Landernäs Marmor Eftr. AB
Nöbbelövs Mossa väg 1
226 60 Lund
Telefon: +46 – (0) 540 1888
E-post
info@steny.se

OM STENY

Steny är en kedja bestående av etablerade, svenska stenhuggerier. Vi levererar sten med hög kvalitet, yrkesstolthet och lokal kundservice. Alla Stenybolag är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund.

Stenybolagen finns från Burträsk i norr till Lund i söder och har 400 års samlad erfarenhet av stenbearbetning.

Vi säkerställer att du får rätt sten, med rätt bearbetning, på rätt plats. Steny gör det enkelt att göra ett smart och hållbart val.

– Från rådgivning till montage – oavsett var i Sverige du befinner dig.